Vores instruktører

Førstehjælpskurser

Hos Hearts n’ Minds tilbyder vi adskillige førstehjælpskurser alt lige fra almen førstehjælpskurser til skræddersyet førstehjælpskurser som netop er tilpasset til jeres og dine behov.

Vi kan alle være med til at gøre Danmark et mere sikkert sted. Færdighederne inden for førstehjælp kan betyde forskellen til fordel for livet. Vi vil gerne hos Hearts n’ Minds dele vores viden og faglige kompetencer, således du føler dig tryg i din hverdag.

Udvikling af helheden

De fundamentale egenskaber i førstehjælp er villigheden til at gøre noget, og evnerne til at gøre det rigtige.
Vores navn og værdier er baseret på disse egenskaber, derfor vil undervisning hos Hearts n’ Minds altid give udvikling af hovedet og hjertet.

Vi vil gøre alt for både at skabe en god oplevelse, og bibringe dig livreddende viden og færdigheder. Du vil derfor opleve, at undervisningen er nøje tilrettet de bedste læringsmetoder, blandet med de nyeste processer og viden indenfor førstehjælp. Vores formål er at gøre dig tryg i din hverdag, og give dig selvtilliden til at handle og redde liv.

For os er det vejen til udvikling af din helhed.

Hvem er vi

Stifterne af Hearts n’ Minds er Jonas og Jimmy som begge certificerede førstehjælpsinstruktører i Forsvaret, og er derudover uddannede militære mellemledere og leder. De har igennem deres tid som instruktører, både civilt og militært, indhentet et væld af viden og erfaringer indenfor førstehjælp, pædagogik og uddannelse. Derudover har Hearts n’ Minds en god håndfuld af unikke certificerede førstehjælpsinstruktører som er nøje udvalgte. Alle instruktører har forskellige specialuddannelser og har højt fagligt niveau. Førstehjælpsinstruktørerne har ligeledes mange års erfaring bag sig, og kan derfor bibringe viden og erfaringer samt skabe spændende undervisningsmiljøer.

Instruktører

Jonas Lentfer

Partner

Jimmy Luu

Partner

Lars Graversen

Instruktør

Mads Pedersen

Instruktør

Holger Christiansen

Instruktør

Helena Laufer

Instruktør

Frederik Hansen

Instruktør

Emilie Flarup

Instruktør

Daniel Astman

Instruktør

Charlotte Olesen

Instruktør

Cecilie Jepsersen

Instruktør

Frederik Soller

Instruktør