Færdselsrelateret førstehjælp i København

Færdselsrelateret førstehjælp i København
til bil, MC, traktor og knallert i København

Vores førstehjælpskursus i københavn er til dig, der er ved at tage kørekort. Førstehjælpskurset er en obligatorisk del af at tage et kørekort, uagtet om det er bil, MC, traktor eller knallert.

Vi tilbyder færdselsrelateret førstehjælp i København og mange andre steder. Det er nemt, hurtigt og billigt.

Du modtager et certificeret førstehjælpsbevis. Kurset er gyldigt i forhold til kørekort til bil, MC, traktor og knallert.

Pris pr. kursist: 575 kr.

575 DKK pr. kursist
460 DKK pr. kursist ekskl. moms.

Kurser tilpasset til dine behov

Førstehjælp kan betyde forskellen til fordel for livet

10 års erfaring med førstehjælp

Hvorfor er førstehjælpskursus til kørekort i København vigtigt?

Udover færdselsrelateret førstehjælpskursus er obligatorisk for at have kørekort, så kan det betyde rigtigt meget at have et generelt kendskab til førstehjælp. Hvert år kommer rigtig mange mennesker til skade eller bliver dræbt i trafikken. Det er derfor vigtigt, at man som bilist kan være med til at redde liv og førlighed, når uheldet er ude. Med et færdselsrelateret førstehjælpskursus i København bliver du klædt på til at kunne håndtere opståede uheld.

Indhold I kurset – Færdselsrelateret førstehjælpskursus i København

På førstehjælpskurset lærer du:

  • Genoplivning af personer, som ikke trækker vejret
  • Brugen af hjertestarter
  • Førstehjælp til typiske skader ved færdselsrelateret uheld
  • Standse ulykken samt tilkalde hjælp
  • Relevante sikkerhedsforanstaltninger ved færdselsrelateret uheld
  • Nødflytning fra køretøjer
 

Førstehjælpskurset tager 8 timer og er en obligatorisk del af at tage et kørekort.

Bliv undervist af certificerede førstehjælpsinstruktører med specialuddannelser

Vi udvælger nøje vores certificerede førstehjælpsinstruktører, som har mange års erfaring samt viden om førstehjælp i den virkelige verden. Vores kurser har derfor både høj faglig kvalitet og spændende læringsaktiviteter. Vi kan alle være med til at gøre Danmark et mere sikkert sted. Færdighederne inden for førstehjælp kan betyde forskellen til fordel for livet.

Vi tilbyder førstehjælpskursus til kørekort i København og mange andre steder. Det er nemt, hurtigt og billigt. Du modtager et certificeret førstehjælpsbevis. Kurset er gyldigt i forhold til kørekort til bil, MC, traktor samt knallert.

Pris pr. kursist: 575 kr.

Ofte stillede spørgsmål

Førstehjælpskurset er en obligatorisk del af at tage et kørekort, og varigheden af kurset er 8 timer. Med et kursus af denne varighed kan man bedre sikre, at kursisterne netop får den nødvendige og grundige træning i situationer, der kan opstå i forbindelse med trafikuheld samt hvordan de håndteres korrekt. Man vil få en nyttig viden samt praktiske evner, som kan være med til at gøre en forskel, hvis man kommer ud i disse nødsituationer.

Dette førstehjælpskursus koster 575 kr. pr. kursist. På dette kursus vil du modtage en undervisningsoplevelse af høj kvalitet, som indeholder både teoretiske og praktiske øvelser. Vores certificerede instruktører er nøje udvalgt samt har flere års erfaring fra den virkelige verden.

Et førstehjælpsbevis til kørekort gælder i to år fra den dag, hvor du har taget det. Dog skal du havde taget din køreprøve inden for et år, fra den dag du får beviset. Det anbefales dog at man tager et repetitionskursus hvert andet år, så man kan vedligeholde sine førstehjælpskompetencer i tilfælde af, at man får brug for det en dag.

Et almindeligt førstehjælpskursus dækker de grundlæggende emner inden for førstehjælp som f.eks. hjertelungeredning (HLR), brug af hjertestarter (AED) og mere. Hvorimod på et færdselsrelateret førstehjælpskursus tilegner du dig yderligere kompetencer udover den almindelige førstehjælpskursus til at hjælpe mennesker, der har været ude for en trafikulykke. Du lærer b.la. hvordan du ringer til alarmcentralen og kommunikerer omkring en ulykke, da det er vigtigt at kunne kommunikere klart og hurtigt i en nødsituation. Derudover lærer du om de forskellige færdselsrelaterede skader, der kan opstå samt hvordan du identificerer og behandler disse sikkert på skadestedet.